Grad Vinkovci  337-200 ¦ Bana Jelačića 1, ¦ OIB:67648791479 ¦ MB:02588200 ¦ IBAN: HR4023400091 848700005 Radno vrijeme: pon-pet 7:30-15:30

Događanja

Četvrtak, 24.10.2013

Prijem sudionika projekta Comenius

Prijem sudionika projekta Comenius U velikoj vijećnici grada Vinkovaca gradonačelnik Mladen Karlić danas je primio sudionike projekta Comenius More trees Yes, please! kao i predstavnike Osnovne škole Ivana Mažuranića Vinkovci koji su uključeni u ovaj
projekt.

Srijeda, 23.10.2013

PRIJEM PREDSTAVNIKA HRVATSKOG ŠKOLSKOG ŠPORTSKOG SAVEZA

PRIJEM PREDSTAVNIKA HRVATSKOG ŠKOLSKOG ŠPORTSKOG SAVEZAU maloj vijećnici grada Vinkovaca gradonačelnik Mladen Karlić danas je sa suradnicima iz Grada i Županije primio predstavnike Hrvatskog školskog športskog saveza, predsjednika Nikolu Perkovića i tajnika Hrvoja Čustonju.

Petak, 11.10.2013

Projekt Poljoprivredno-veterinarski uvjeti u različitim klimatskim zonama (ACDC)

Projekt Poljoprivredno-veterinarski uvjeti u različitim klimatskim zonama (ACDC)Projekt Poljoprivredno-veterinarski uvjeti u različitim klimatskim zonama (ACDC)

Petak, 11.10.2013

19. DANI JOSIPA I IVANA KOZARCA U VINKOVCIMA

19. DANI JOSIPA I IVANA KOZARCA U VINKOVCIMA U petak 11. listopada 2013. godine u maloj vijećnici Grada Vinkovaca gradonačelnik Mladen Karlić primio je sudionike 19. Dana Josipa i Ivana Kozarca koji se u Vinkovcima ove godine održavaju od 10.-12. listopada. Riječ je o kulturnoj manifestaciji posvećenoj hrvatskim književnicima Josipu i Ivanu Kozarcu čiji su utemeljitelji Društvo hrvatskih književnika, Vukovarsko-srijemske županija, Grad Vinkovci, Privlačica Vinkovci i Hrvatske šume Zagreb-Uprava šuma Vinkovci.

Petak, 04.10.2013

Postani članom dječjeg gradskog vijeća

Postani članom dječjeg gradskog vijećaKandidirati se na izborima za Dječje gradsko vijeće mogu svi učenici i učenice s prebivalištem u Vinkovcima, od  V. do VII. razreda svih osnovnih škola na području grada Vinkovaca, na vrijeme od 2 godine. Svoje predstavnike će imati i djeca s posebnim potrebama iz Centra za rehabilitaciju „Mala Terezija“ i Udruge osoba s invaliditetom „Bubamara“.

Srijeda, 02.10.2013

Tjedan cjeloživotnog učenja Vinkovci od 30. rujna do 10. listopada 2013.

Tjedan cjeloživotnog učenja Vinkovci od 30. rujna do 10. listopada 2013. Cilj svakog grada, svake države je imati zdrave i zadovoljne građane, visokog životnog standarda, uređenog životnog okoliša, izgrađene infrastrukture. Ali, na žalost to su još uvijek naše želje.
Upravo zbog ovih razloga, Svjetska zdravstvena organizacija je još 1986. godine pokrenula projekt „Zdravi grad“ s ciljem da koncept zdravlja postavi na visoko mjesto u gradskim politikama, ali i u svijesti njihovih građana.

Srijeda, 11.09.2013

Strategija gospodarskog razvoja Grada Vinkovaca

Strategija gospodarskog razvoja Grada Vinkovaca Strategija gospodarskog razvoja Grada Vinkovaca

Srijeda, 11.09.2013

Završen spektakularni Hip-Hop na Orionu 5

Završen spektakularni Hip-Hop na Orionu 5U odličnoj organizaciji Udruge Hip-Hop VK iz Vinkovaca, a pod pokroviteljstvom Tonyja Centinskog, u pješačkoj zoni je u subotu održan Hip-Hop na Orionu 5 koji je privukao poznata imena breakdancea iz cijele Hrvatske. Manifestacija je to koja je u svoje četiri godine organiziranja doživjela niz transformacija, a ove godine zasigurno je dosegnula svoj vrhunac! Hip-Hop na Orionu postao je prepoznatljiv brand u cijeloj regiji kao jedna od najposjećenijih manifestacija ovoga ranga, te je jedina manifestacija i festival ove kulture u cijeloj županiji.

Četvrtak, 05.09.2013

Odobrava se produženo djelatno vrijeme ugostiteljskih objekata za vrijeme trajanja priredbi 48. „Vinkovačkih jeseni

Odobrava se produženo djelatno vrijeme ugostiteljskih objekata za vrijeme trajanja priredbi 48. „Vinkovačkih jeseniOdobrava se produženo djelatno vrijeme ugostiteljskih objekata za vrijeme trajanja priredbi 48. „Vinkovačkih jeseni

Četvrtak, 05.09.2013

48. Vinkovačke jeseni održavaju se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske dr. Ive Josipovića

48. Vinkovačke jeseni održavaju se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske dr. Ive Josipovića 48. Vinkovačke jeseni održavaju se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske dr. Ive Josipovića što svjedoči i o važnosti Vinkovačkih jeseni koje su najznačajnija manifestacija tradicijske kulture u Lijepoj našoj

Četvrtak, 05.09.2013

Dramska serija „Tajne“

Dramska serija „Tajne“ RTL Televizija odlučila je premijerno prikazati prvu epizodu nove dramske serije 'Tajne' u Vinkovcima, u Pješačkoj zoni u subotu, 07. rujna u 20.00 sati. Uz prvu epizodu koju će građani Vinkovaca moći gledati na velikom platnu, a u kojoj glume Filip Juričić, Jelena Jovanova, Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić i mnogi drugi, svi prisutni moći će upoznati i fotografirati se s voditeljicom Antonijom Mandić i glumicom iz serije 'Tajne', Nadom Gačešić Livaković. Otkrijte 'Tajne' 07. rujna u 20.00 sati u Pješačkoj zoni!

Petak, 02.08.2013

Brainstorming europskih mogućnosti

Brainstorming europskih mogućnosti„Brainstorming europskih mogućnosti“  je drugi po redu ovoljetni program Udruge KOR koji nastoji okupiti mlade iz nekoliko zemalja Europe te im približiti mogućnosti koje im nudi članstvo u Europskoj Uniji. Nastao u suradnji s "Work in Progress" udrugom iz Italije, Instytut Dziedzictwa Kruszwicy iz Poljske, ovaj projekt održat će se u Vinkovcima u razdoblju od 30.7.2013. do 05.08.2013. godine. Projekt je financiran iz programa Mladi na djelu, Podakcija 1.2. Transnacionalna inicijativa mladih.

Srijeda, 31.07.2013

Zvonimir Jelinić nastavlja karijeru u SAD-u

Zvonimir Jelinić nastavlja karijeru u SAD-uJunior biciklističkog kluba 'Sokol' Zvonimir Jelinić boravio je protekla dva tjedana u biciklističkom kampu u Atlanti, Georgia u SAD-u. Zvonimir boluje od dijabetesa, no unatoč tome je jedan od najuspješnijih hrvatskih juniora.

Ponedeljak, 29.07.2013

Besplatan bežični internet pristup u pješačkoj zoni i užem centru grada HOTSPOT CROATIA_Free

Besplatan bežični internet pristup u pješačkoj zoni i užem centru grada HOTSPOT CROATIA_Free

Od srpnja 2013. godine Vinkovčani imaju besplatan bežični internet pristup na području pješačke zone i užeg centra grada. Pristup internetu besplatan je svim korisnicima, a za spajanje su potrebni sljedeći podaci:
1) Korisničko ime: gost, Lozinka: gost                           
ili                
2) Korisničko ime: gost 1,
Lozinka: gost 1

 

Ponedeljak, 22.07.2013

KOMEMORACIJA POVODOM DVADESET I DRUGE GODIŠNJICE OD POGIBIJE 12 REDARSTVENIKA

KOMEMORACIJA POVODOM DVADESET I DRUGE GODIŠNJICE OD POGIBIJE 12 REDARSTVENIKAU ponedjeljak 22. srpnja 2013. godine je u Mirkovcima na „Privlačkom putu“ kod spomen obilježja održana komemoracija povodom dvadeset i druge godišnjice od pogibije jedanaest pripadnika redarstvenih snaga i jednog pripadnika Hrvatske vojske.