Grad Vinkovci  337-200 ¦ Bana Jelačića 1, ¦ OIB:67648791479 ¦ MB:02588200 ¦ IBAN: HR4023400091 848700005 Radno vrijeme: pon-pet 7:30-15:30

Događanja

Srijeda, 29.05.2013

Sastanak sa predstavnicima Udruga Grada Vinkovaca na temu projekta umrežavanja Udruga

Sastanak sa predstavnicima Udruga Grada Vinkovaca na temu projekta umrežavanja UdrugaU velikoj vijećnici Grada Vinkovaca gradonačelnik dr. Mladen Karlić danas je održao sastanak sa predstavnicima Udruga Grada Vinkovaca na temu projekta umrežavanja Udruga. Cilj ovoga projekta je povezivanje Udruga radi zajedničkog nastupa u projektima za kandidiranje za sredstva EU kao i za kandidiranje prema ostalim potencijalnim donatorima i sponzorima.

Subota, 25.05.2013

XIII. Festival folklora Robert Bajtal

XIII. Festival folklora Robert BajtalU Gradskom kazalištu „Joza Ivakić“ Vinkovci  održan je XIII. Festival folklora Robert Bajtal. Festival je službeno otvorio vinkovački gradonačelnik izrazivši zadovoljstvo što se jedan ovakav festival koji nosi u sebi obilježja tradicije i čuva bogatstvo narodnih nošnji i običaja, održava u Vinkovcima.

Petak, 24.05.2013

Potpisan sporazum između Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. i Tehnološkog parka Vinkovci d.o.o.

Potpisan sporazum između Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. i Tehnološkog parka Vinkovci d.o.o.Potpisan sporazum između Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. i Tehnološkog parka Vinkovci d.o.o.

Utorak, 21.05.2013

Gradonačelnik grada Vinkovaca Mladen Karlić danas je u svom Uredu ugostio veleposlanicu Republike Makedonije u RH Danielu Karagjozosku

Gradonačelnik grada Vinkovaca Mladen Karlić danas je u svom Uredu ugostio veleposlanicu Republike Makedonije u RH Danielu KaragjozoskuGradonačelnik grada Vinkovaca Mladen Karlić danas je u svom Uredu ugostio veleposlanicu Republike Makedonije u RH Danielu Karagjozosku

Ponedeljak, 20.05.2013

Rezultati izbora

Rezultati izbora1.Rezultati izbora za gradonačelnika Grada Vinkovaca2.Rezultati izbora za članice/članove Gradskog vijeća Grada Vinkovaca3.Odluka o održavanju drugog kruga glasovanja u izboru za gradonačelnika Grada Vinkovaca

Četvrtak, 16.05.2013

Župan Božo Galić i gradonačelnik Vinkovaca Mladen Karlić posjetili prostorije Udruge branitelja veterana Vojne policije Vukovarsko–srijemske županije

Župan Božo Galić i gradonačelnik Vinkovaca Mladen Karlić posjetili prostorije Udruge branitelja veterana Vojne policije Vukovarsko–srijemske županijeVukovarsko–srijemski župan Božo Galić i gradonačelnik Vinkovaca Mladen Karlić obišli su u srijedu, 15. svibnja, prostor Udruge branitelja veterana vojne policije Domovinskog rata Vukovarsko–srijemske županije u Vinkovcima koji se trenutno uređuje i u kojem će se nalaziti spomen soba svim poginulim pripadnicima 68. bojne Vojne policije. Ilija Cota, pukovnik u miru i predsjednik Podružnice, upoznao je župana i gradonačelnika s tijekom radova istaknuvši kako će ovaj prostor osim što će biti u funkciji bivših, a i sadašnjih pripadnika vojne policije služiti i u edukativne svrhe.

Četvrtak, 16.05.2013

ŽUPANIJSKI OBITELJSKI CENTAR U PRIGODI MEĐUNARODNOG DANA OBITELJI

ŽUPANIJSKI OBITELJSKI CENTAR U PRIGODI MEĐUNARODNOG DANA OBITELJIMeđunarodni dan obitelji, 15. svibnja, Obiteljski centar Vukovarsko-srijemske županije obilježio je sedmi put zaredom, a prigodni program upriličen na Stanu Sopot kraj Vinkovaca. "Mi smo zapravo i osnovani kako bi promicali obiteljske vrijednosti i davali potporu obiteljima i cijeli naš rad je usmjeren na to, a na današnji dan na sve to stavlja se jedan poseban naglasak. Mi smo to učinili na način da organiziramo druženje pedesetak obitelji pod sloganom "Zajedno do uspješnog roditeljstva", kojim želimo istaknuti koliko je obitelj važna, istaknuti obiteljske vrijednosti i promicati druženje roditelja s djecom uz upoznavanje s lokalnom zajednicom", istaknula je voditeljica Obiteljskog centra Ružica Pandža.

Četvrtak, 16.05.2013

GRADONAČELNIK MLADEN KARLIĆ POSJETIO NK "HRVATSKI SOKOL" MIRKOVCI 

GRADONAČELNIK MLADEN KARLIĆ POSJETIO NK Nakon  uređenja igrališta, u tijeku gradnja klupskog objekta

Četvrtak, 16.05.2013

U Vinkovcima svečano otvoren ured OGI-OS Ogranka Vinkovci

U Vinkovcima svečano otvoren ured OGI-OS Ogranka VinkovciU srijedu, 15. svibnja, u Ulici Jurja Dalmatinca 37 u Vinkovcima svečno su otvorene prostorije Organizacije glazbeno-estradnih izvođača Osijek Ogranak Vinkovci. Otvorenju novog ureda nazočio je i gradonačelnik Vinkovaca dr. Mladen Karlić. Nazočne su pozdravili Željko Vrtarić, predsjednik Ogranka Vinkovci i Robert Predrijevac, predsjednik Organizacije glazbeno-estradnih izvođača Osijek zahvalivši u ime svih glazbenika, članova udruge, gradonačelniku Karliću što je izašao u susret i omogućio prostor u kojem će udruga djelovati.

Četvrtak, 16.05.2013

Uređenje centra novog sela

Uređenje centra novog selaU četvrtak, 16. svibnja,gradonačelnik Vinkovaca dr. Mladen Karlić sa suradnicima posjetio je Vinkovačko Novo Selo gdje je obišao radove na uređenju centra tog Mjesnog odbora. Gradonačelnik je s posebnim zanimanjem pregledao i legendarnu česmu na kojoj su radovi pri kraju i uskoro bi ponovno trebala biti u funkciji što je dokazao i gradonačelnik umivši se vodom iz česme.

Četvrtak, 16.05.2013

NAKNADE ZA NOVOROĐENU DJECU

NAKNADE ZA NOVOROĐENU DJECUTreći puta ove godine gradonačelnik Vinkovaca Mladen Karlić, dr. med. je održao prijem za obitelji koje su nakon rođenja svoga djeteta podnijeli zahtjev za isplatu novčane naknade sukladno Socijalnom programu Grada Vinkovaca, te im osobno uručio novčanu naknadu od 1000 kuna za svako novorođeno dijete.

Četvrtak, 16.05.2013

PRIJEM ČLANICA PLESNE UDRUGE VINKOVAČKE MAŽORETKINJE

PRIJEM ČLANICA PLESNE UDRUGE VINKOVAČKE MAŽORETKINJEGradonačelnik Vinkovaca Mladen Karlić danas je u velikoj Gradskoj vijećnici primio članice Plesne udruge Vinkovačke mažoretkinje na čelu sa voditeljicom i predsjednicom Udruge Anom Koncul.

Četvrtak, 16.05.2013

U Vinkovcima javno obilježena prva nacionalna kampanja Čitaj mi!

U Vinkovcima javno obilježena prva nacionalna kampanja Čitaj mi!Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci Dječja knjižnica mira je u srijedu, 15. svibnja, u središnjem vinkovačkom gradskom parku javno obilježila kampanju "Čitaj mi!". Riječ je o prvoj nacionalnoj kampanji posvećenoj poticanju čitanja naglas djeci od rođenja. Kampanju "Čitaj mi!" pokrenula je Komisija za knjižnične usluge za djecu i mladež Hrvatskoga knjižničarskog društva, Hrvatsko pedijatrijsko društvo, Hrvatsko čitateljsko društvo, Hrvatska udruga istraživača dječje književnosti i UNICEF Hrvatska.

Srijeda, 15.05.2013

„RIMSKI DANI U VINKOVCIMA“ – 17. I. 18. SVIBNJA 2013.

„RIMSKI DANI U VINKOVCIMA“ – 17. I. 18. SVIBNJA 2013.TZ grada Vinkovaca i Gradski muzej Vinkovci organiziraju „Rimske dane u Vinkovcima“ 17. i 18. svibnja uz potporu Grada Vinkovaca i Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije.

Srijeda, 15.05.2013

Dan otvorenih vrata Udruge "Bubamara"

Dan otvorenih vrata Udruge Dan otvorenih vrata Udruge "Bubamara"